Logo Voetbal 9Ook voor de zondagvoetballers in de gemeente Woerden gaat de competitie van start en moeten de manschappen van SCH-trainer René van de Kooij op bezoek bij Abcoude FC. Een nieuwe…

tegenstander voor de Harmelenaren, want de clubs hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Na ‘net-niet’ in de vorige competitie zijn de verwachtingen bij de Geel-zwarten dit seizoen weer hooggespannen. Een goed begin, is het halve werk… De wedstrijd op het sportpark Hollandse Kade aan het Ruwelspad in Abcoude start om twee uur.

Voor VEP wacht een competitie in de 4e klasse H West 1. Een afdeling met waarschijnlijk meer kwaliteit dan vorig seizoen. Afgelopen weken won VEP in het bekertoernooi met 2-1 van Altior maar werd er met 4-0 en maar liefst met 7-1 verloren van AGE-GGK en IJsselmonde. Allemaal derde klassers. Gezien spel, resultaten en blessures zijn hooggespannen verwachtingen voor de ploeg van trainer Reinier van der Ley in deze competitie niet realistisch. 4H telt dertien ploegen en daarom is er iedere week een team vrij, te beginnen met VEP.