Logo Voetbal 9Ook de zondagamateurs hervatten deel twee van de competitie en gaat SCH in en tegen Hooglanderveen proberen de draad weer op te pakken. De titel is voor Geel-Zwart uit…

het zicht maar de play-offs halen is ook een doel. Scheids Reingoud is de fluitist die om twee uur het starsein geeft op Sportpark Willem Tomassen aan de Heideweg.

Onder leiding van scheids Westhoff begint SC Woerden op eigen bodem de wedstrijd tegen het op vier punten achterstand van de Blauw-witten en bijna onderaan staande Haagse Laakkwartier. De wedstrijd aan de Steinhagenseweg start om twee uur.

VEP hervat komende zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Taurus. In Woerden werden de Delftenaren met 1-0 verslagen. Taurus was toen de betere ploeg. VEP verdedigde sterk en strafte een defensiefout af. Het zal in Delft dus niet gemakkelijk worden. Taurus heeft evenveel punten als VEP (vijfde), maar een wedstrijd meer gespeeld. Overigens is het verschil tussen de koploper en nummer acht niet meer dan zes punten. Het duel begint om 14.30 uur aan de Mewrkelweg op het complex van de TU Delft. Scheids Louwerens heeft de leiding.