Logo Voetbal 9Maandagmorgen 26 juni trainde de selectie van FC Utrecht het komende seizoen voor het eerst op Sportcomplex Zoudenbalch. De training stond onder leiding van trainer/coach Erik ten Hag.

De eerste belangrijke wedstrijd is donderdag 13 juli waarop FC Utrecht als eerste team uit Nederland dit seizoen een officiƫle match gaat spelen. Tegen wie en waar is nog niet bekend. Wel bekend is dat in de tweede voorronde van de Europa League Utrecht als tegenstander de winnaar van het treffen tussen Valletta FC uit Malta en SS Folgore uit San Marino zal zijn.

Zoals bekend is de return tegen een van deze twee clubs in het Mandemakers stadion van RKC in Waalwijk in verband met de EK voetbal voor vrouwen. Het vrouwenvoetbal mag zich overigens op grote belangstelling verheugen want er is nu al geen toegangsbewijs meer verkrijgbaar voor de wedstrijden.

Woensdag 28 juni vanaf 19.30 uur, speelt FC Utrecht de eerste vriendschappelijke wedstrijd van de jaargang. Op Sportcomplex Zoudenbalch is Hoofdklasser Jodan Boys die avond de tegenstander.