Logo Voetbal 6Ging het bij bijna alle oefen- en bekerwedstrijden voor een groot deel om het spel, zaterdag gaat het om de knikkers, want dan gaat de competitie van start. Net als in het vorig seizoen…

is het doelsaldo bepalend als meerdere clubs in punten gelijk eindigen. Vooral als de onderlinge verschillen erg klein zijn, kan komend seizoen het doelsaldo een belangrijke rol spelen.

Het Zegveldse Siveo start met een thuisduel tegen een onbekende tegenstander Gouda. De Geel-Blauwen van trainer Van Muylwijk starten om half drie op hun vertrouwde Sportpark De Beemd aan de Milandweg.

SC Woerden begint de competitie tegen de kakelverse zaterdagclub Bodegraven. Toen de clubs nog op zondag voetbalden is er mening robbertjes uitgevochten. Scheids Doesburg wil graag om half die beginnen aan de Steinhagenseweg.

Kamerik krijgt het jongere broertje van Bodegraven op de thee. Rohda ’76 zal van goed huize moeten komen wil het vanaf kwart voor drie gaan proberen de mannen van Patrick de Ruijter de punten op Sportpark Mijzijde aan de Overstek te ontfutselen

De topper van de dag is ongetwijfeld vv Montfoort tegen Sportlust. Daar zullen de vonken wellicht vanaf vliegen. Het onderlinge voetbalgevecht op Sportpark Hofland aan de Bovenkerkweg in Montfoort begint om precies half drie.

Voor VEP kan de spelersbus in de garage blijven. De Zwart-witten beginnen hun zaterdagavontuur met een bezoek aan vv Linschoten, slechts een “stukkie op de fiets”. In de derby tegen Linschoten wordt er om drie uur afgetrapt op Sportpark Rapijnen aan de De Beide Vlooswijkenlaan.