Logo Polsstokverspringen3De Woerdense polsstokverspringer Jaco de Groot is als vanouds weer in topvorm en daardoor vooralsnog bijna onaantastbaar. Hij kwam woensdagavond bij wedstrijden om de…

Hoffman Bokaal in het Zuid-Hollandse Vlist als enige springer boven de twintig meter uit, op afstand gevolgd door Thomas van Midden en Maik Backx, die het zilver en brons veroverden.

De Benschopse Fabiënne Overbeek kwam bij de Dames als de beste uit de bus. De Woerdense Eline Duurkoop werd in deze categorie vijfde.

Richard van Bemmel uit Utrecht spande de kroon bij de Junioren. Met de vijfde plek van Bas van Leeuwen speelde Woerden een bescheiden rol.

Bij de Jongens was de eerste stek voor Reinier Overbeek uit Benschop voor Montfoorter Guus Hoogland Montfoort Kenzo Hielema uit Kockengen

Iris Mulder won heel verrassend in haar eigen thuiswedstrijd bij de Meisjes de gouden medaille door favoriete Demi Groothedde uit Jaarsveld achter zich te houden. Marlinda Cluistra uit Haastrecht bemachtigde de derde plaats.