Logo SDO Nadat vorige week verloren werd tegen Fiks, stond dit keer de wedstrijd tegen Rohda op het programma, de koploper in de poule, een zware kluif dus. De vorige…

wedstrijd tegen Rohda konden de Kamerikers goed tegenstand bieden. Helaas bleven toen de punten in Amsterdam. Dit keer was het min of meer hetzelfde wedstrijdbeeld. SDO gaf Rohda genoeg tegenstand om bij te blijven, maar ook om regelmatig de voorsprong te pakken. Vlak voor tijd had Rohda zelfs de kans om de wedstrijd alsnog te winnen. Deze kans werd gemist en hierdoor speelde SDO verdiend gelijk met 12-12 en werd het eerste punt binnen gehaald.

Het vlaggenschip van SDO kwam goed uit de startblokken. De Kamerikers pakten brutaal de leiding in de wedstrijd tegen de koploper uit Amsterdam en er stond na een kwartier een 6-2 tussenstand op het bord. Rohda vocht zich terug in de wedstrijd en werd er gepauzeerd bij een 6-7 tussenstand.

Na rust veranderde het spelbeeld weinig. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en beide ploegen hadden het verdedigend redelijk op orde. Er werd weinig gescoord. Na meerdere pogingen verdiende Rohda een strafworp. SDO/Blijwerkt had deze keer het geluk aan haar zijde. De strafworp werd gemist en het bleef 12-12.

Foto’s: Anno Visser