De Meern heeft de tweede overwinning op rij te pakken. De uitwedstrijd tegen de nummer vijf  van de ranglijst, RKSV Nuenen, was een waar kansenfestival. Om precies half drie floot scheidsrechter…

Michielsen voor het begin van de wedstrijd in Nuenen. Na wat schermutselingen moest al na tien minuten een tegenvaller worden ge├»ncasseerd: Tobias Elmensdorp verliet geblesseerd het veld en jeugdspeler Sven Jansen kon zijn trainingspak uitdoen. Nuenen had in de eerste helft wat meer balbezit, maar werd niet echt gevaarlijk op twee kopballen na, die beiden ruim over het doel van Swanink verdwenen. Daar stonden gevaarlijke counters van De Meern tegenover. Met name Gideon Emanuels was met zijn snelheid een ware plaaggeest voor de Nuenense verdediging. Drie  grote kansen in de eerste helft werden niet benut en dus werd de rust met 0-0 bereikt.

Een doelpunt in de slotfase van de tweede helft bleek uiteindelijk voldoende voor de winst. Na een prachtige actie schoot invaller Serkan Yasar in de 89ste minuut met zijn rechter het speeltuig koelbloedig langs de keeper tegen de touwen. Een dik verdiende 0-1 overwinning, die naar meer smaakte.