Logo De MeernDeze keer een verslag van het eerste zaterdagteam van VV De Meern. Dat De Meern zich nog niet in …

de top-3 van de ranglijst heeft kunnen nestelen heeft alles te maken met de vele blessures waardoor opstellingen steeds weer gewijzigd moesten worden, ook nu weer.

Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor De Meern. Daarna kantelde het spel en kroop Lopik uit haar schulp. Een gevaarlijke vrije trap van Lopik werd door De Meern-keeper Smorenburg weggebokst. Kort hierna een afgekeurd Lopikdoelpunt vanwege buitenspel.

Vlak voor rust kopte Jesse Schuin op voorzet van Tim Bijl de bal in het Lopikse doel: 1-0. Dat was echter van korte duur want nog voor rust maakte Lopik gelijk: 1-1.

Na rust werd het spel van beide kanten slordiger en beide ploegen maakten veel overtredingen, de scheids deelde negen gele kaarten uit, vijf voor De Meern en vier vor Lopik. Door een tackle op zijn tegenstander werd Van de Poll met rood het veld afgestuurd. Tien minuten voor tijd kwam Lopik op 1-2. En voor de tweede achtereenvolgende keer wist De Meern een voorsprong niet vast te houden en stond aan het einde met lege handen.