Logo De MeernVV De Meern ging zondag naar de Oostzaanse Football Club, de enige club waartegen De Meern nog niet had gespeeld. Een ontzettende blooper van Lennard van den Brink die zich de…

bal liet afpakken leidde in de zevende minuut de 1-0 in. Een flinke dreun voor De Meern!

Maar De Meernse gasten rechtten de ruggen en speelden vervolgens op het scherp van de snede. En in de 12e minuut volgde de beloning hiervoor met een strafschop na een overtreding van OFC, door Den Haag feilloos binnen geschoten: 1-1!

Ook hierna hield De Meern het initiatief en gaf OFC nauwelijks de gelegenheid om op te bouwen. Wel werden er wederzijds veel overtredingen gemaakt waardoor de scheidsrechter maar liefst vijf gele kaarten moest trekken: drie voor OFC en twee voor De Meern.

In de 25e minuut een mooie aanval van De Meern die dankzij El Bannay de 2-1 opleverde en dat werd tevens de ruststand. Het begin van de tweede helft was vergelijkbaar met de eerste helft, maar doordat OFC meer risico’s nam werd het steeds moeilijker voor De Meern en stegen de kansen van OFC, gevolgd door de gelijkmaker: 2-2.