Logo De MeernVoor de eerste competitiewedstrijd moest vv De Meern naar het Brabantse Gemert. Solace Osarugue Uyi-olaye, de enige speler die het vermelden waard was, zette na twee…

minuten spelen de 0-1 op het scorebord. De start leek veelbelovend, maar toen kantelde de wedstrijd.

Gemert zette een tandje bij en De Meern deed precies het omgekeerde, verloor duels, ging weer achteruit spelen en kwam laks over. Het duurde dan ook slechts en kwartier voordat Gemert de 1-1 op het scorebord zette, binnen vijf minuten gevolgd door de 2-1.

Ondertussen stapelden de aanvallen en kansen van Gemert zich op. Een uitstekende Gemertse verdediger, gevaarlijke corners van Gemert en veel Meerns balverlies maakten het er niet beter op voor de gasten.

Na rust bleef De Meern druk zetten maar kreeg het deksel op de neus: een aanval van de thuisclub zette de gasten op een 3-1 achterstand. In de 70e minuut leverde een voorzet van Gemert de 4-1 op.

In de 85e minuut kreeg Gemert een vrije trap op de rand van de 16: 5-1. Twee minuten later werd het zelfs nog 6-1. En ook de 7-1 kreeg De Meern nog om de oren. Gelukkig floot scheidsrechter Tempelaar daarna af, want de afstraffing was al erg genoeg zo.