Logo VV De Meern1Zondag trad De Meern aan tegen De Baronie uit Breda, waar De Meern eerder met 3-0 van verloren had. Het begin van de oranjehemden…

 

mocht er zijn met een aantal fraaie acties, maar de grootste kansen waren twee keer voor Serkan Yasar, één schot ging over en het tweede schot werd gered door de Bredase keeper.

In de 27e minuut maakte Anis Ziani hands in het Meernse strafschopgebied. Dit kostte hem niet alleen een gele kaart, maar ook een penalty tegen, echter knap gered door doelman Swanink. Kort daarna tekende Swanink opnieuw voor een puike redding. Kansen had De Meern genoeg, maar het bleef tot de theepauze 0-0.

Na de thee kwam De Meern op achterstand, de bal viel ongelukkig voor de voeten van een Baronie-speler die zijn kans greep. ‘Verloren zoon’ Dahmani kwam even later in het veld. Hij begon niet goed, want door dom balverlies kon De Baronie een schot afvuren, maar gelukkig ging dit naast. Ook was er nog een cadeautje voor De Baronie mocht de inlopende Tjien-Fooh simpel de bal binnen schuiven. En zo stond een 2-0 op het scorebord en speelde De Meern opnieuw een verloren wedstrijd.