Logo De MeernDe Meern bond zondag de strijd aan tegen Baronie uit Breda. In de achtste minuut al viel de 1-0 voor De Baronie. Al snel gevolgd door een simpele inspeelbal de 2-0 waarna er een wissel…

voor De Meern volgde: Peters werd na een blessure vervangen door Nathan Spaan. Na 33 minuten spelen werd een prachtig schot van Baronie prima gered door Menno Vink.

Solace Osarugue Uyi-olaye maakte het de laatste man van Baronie lastig die terug wilde spelen op zijn keeper. Hij deed dit veel te hard waardoor de keeper van Baronie de bal kon wegwerken. In de tegenaanval kwam een speler van Baronie op Menno Vink af die hem onreglementair leek af te stoppen. Iedereen dacht aan een penalty, maar de scheids gelukkig niet. Met 3-0 achterstand  werd de kleedkamer opgezocht. 

In de tweede helft volgde een heel hard schot van Baronie dat Menno Vink nog net over kon tikken. Kort daarna leek Baronie hands te maken in eigen strafschopgebied, maar scheidsrechter Kok zag er geen penalty in. Vlak voor tijd werd een vrije trap van de Baronie op De Meern gered door de lat en bleef de stand op 3-0 steken.