Logo De MeernEen feestje voor de De Meernse voetballers want zij gaan volgend seizoen in de derde divisie aan de slag. Zondag won De Meern thuis voor de tweede keer van OSS’20 met 2-1.

In Oss werd op Hemelvaartsdag al gewonnen met 6-1.

Volgens trainer Rob Zomer speelde De Meern Donderdag haar beste wedstrijd ooit: OSS’20 is een goede tegenstander, maar bij ons klopte werkelijk alles. Rick Kruys is daarbij de grote strateeg achter onze snelle spitsen. Vergeet ook niet dat Gökhan Yasar 41 doelpunten maakt afgelopen seizoen in de hoofdklasse. Alles viel goed!’

In het begin van de jaren negentig promoveerde VV De Meern van de Utrechtse Bond naar de KNVB. Vanaf 1993 werd een opmars ingezet, maar in 2001 degradeerde VV De Meern terug naar de tweede klasse. Pas in 2009 werd de deur naar de tweede klasse weer gevonden. Na één seizoen promoveerden de oranje/zwarten naar de eerste klasse waarin het zes seizoenen speelde.  In 2015 werd de lang gedroomde hoofdklasse bereikt.  Twee seizoenen later promoveert VV De Meern naar de derde divisie. Daarin spelen ook Hercules en Magreb’90 uit Utrecht.