Logo De MeernZondagmiddag viel in Rotterdam de wedstrijd Leonidas-De Meern te bwonderen. Met als dieptepunten fikse aanvaringen van de Meernse Alain de Koter met scheids Midden.

In de 33e minuut kwam De Koter nog goed weg toen hij opzettelijk hands maakte. Hierbij spaarde de scheids hem, maar toen hij wat later een oliedomme overtreding maakte kreeg hij terecht geel.

Zijn teamgenoten waren duidelijk ‘not amused’ met de acties van hun speler. Toch liet trainer Titaley De Koter staan in de tweede helft.

Dom balverlies werd even later De Meern noodlottig. Leonidas-speler Tsankov pegelde meteen de bal in de bovenhoek achter de kansloze Vink. 20 minuten voor tijd weer een dieptepunt voor De Meern. De Koter was het niet eens met een vrije trap voor Leonidas en ging opnieuw tekeer tegen de scheidsrechter. Waarschuwingen hielpen niet en zijn tweede gele kaart, dus rood, volgde.

De Meern hoopte op een gelijkmaker. Die viel in de 85e minuut door een dieptepass van invaller El Hammouchi op Ziani gaf die de bal op de keeper schoot. Die kon echter de bal niet vasthouden, zodat Chibrani de bal kon inschieten. Het bleef 1-1. Puntje voor De Meern.