Logo De MeernZondag stond de eerste competitiewedstrijd voor de Meernse oranjehemden op het programma. Voetbal Combinatie Vlissingen, getraind door oud-trainer John Karelse van…

NAC Breda kwam op bezoek.

De Meern kwam aardig uit de startblokken en kreeg al snel twee grote kansen, maar O’Brien faalde met een slap balletje op de keeper. Desondanks was De Meern sterker dan de Vlissingers. Toch viel de goal aan de andere kant, waardoor De Meern enigszins van slag raakte.

In de 29e minuut kreeg de thuisclub opnieuw het deksel op de neus en stond de 0-2 op het scorebord. De Meern leek verlamd door de achterstand en kwam er voor rust nauwelijks meer aan te pas. Een domme gele kaart voor Anis Ziani die voor de bal ging staan bij een vrije trap van Vlissingen was totaal onnodig.

De tweede helft begon weer slap. Het spel van De Meern zakte zelfs weg naar een bedenkelijk niveau. Het enige wapenfeit was een scrimmage in de 16, maar niemand van De Meern drukte af voor het schot. In de laatste fase van de wedstrijd werd De Meern echt overlopen en eindigde de wedstrijd in een ontluisterende 3-0 nederlaag.