Logo De MeernDe Meern reisde zondag naar het één punt lager staande HBS in Den Haag. HBS daagde De Meern uit en had de meeste kansen. De Meern leek wel lamgeslagen en kwam zelfs niet in de…

buurt van het Haagse doel. Omgekeerd moest Jordi Haneveld het Meernse doel met hand en tand verdedigen tegen de aanvallen en talloze corners van HBS. Het was aan Agyapong te danken die een schot van HBS binnen de zestien meter wist te blokken dat de 0-0 stand bij rust op het scorebord bleef staan.

Na de pauze haalde HBS meteen het initiatief weer naar zich toe met een vrije trap op de lat, gevolgd door een eerste speldenprikje van De Meern. De Meern werd eindelijk wakker en begon beter te spelen.

Dat leidde echter niet tot grote kansen. Pas in de 80e minuut werd het even spannend toen een HBS-speler alleen op Jordi Haneveld af ging, deze wist liggend de bal nog net een tikje mee te geven met zijn hand, wederom een cruciale redding.

Vlak voor tijd viel het doek voor De Meern doordat een rebound er alsnog in ging. Met een uitslag van 0-1 zakt De Meern naar de voorlaatste plaats op de ranglijst.