Zondag was De Meern op bezoek in Heerlen bij Groene Ster, de nummer vier van de ranglijst. Al snel werd duidelijk dat dit een goede ploeg was. Na zes minuten lag de bal al in het Meernse netje, ingekopt door Groen Ster-ster Cem Unal. In de tiende minuut kreeg de thuisclub een hoekschop en tot ontsteltenis van De Meern kopte opnieuw Unal de bal binnen.

Ondertussen  kregen twee Meernse spelers een gele kaart:  Richie Agyapong, kort daarna ook Anis Ziani. De 3-0 volgde al snel, wederom een kopbal van Unal, die daarmee een perfecte hattrick afleverde.

Kort voor rust leek de voorsprong zelfs nog verder  op te worden, maar dat was buitenspel, dus bleef de teller staan. In de tweede helft kwam De Meern beter voor de dag, maar Groene Ster bleef gevaarlijk. Bob Prins en Randy Ababio kwamen in de 62e min. in het veld voor Alain de Koter en Anis Ziani. De Meern werd zelfs de betere ploeg, gaf gas en de beloning viel even later: 3-1 door Serkan Yasar. Het wachten was zelfs op de 3-2. Die volgde in de 82e minuut door Prins en dat werd tevens de eindstand.