Logo De MeernDe lange reis naar HSC’21 in Haaksbergen heeft niet de overwinning gebracht die De Meern zo graag wilde. HSC speelt al jaren in de derde divisie en dat is voor De Meern nog wennen.

Al meteen in het begin kreeg De Meern een mooie kans, maar Kesly den Haag lukte het niet om de bal in het doel te werken. Na 15 minuten kreeg HSC twee kansen, maar de bal ging over. Even later gaf Nicolaas een diepe bal op Den Haag die de 0-1 binnen knalde. Voor de pauze waren er nog enkele spannende momenten voor beide teams, maar dat bleef zonder resultaat.

Na rust waren er geen veranderingen in de opstelling van De Meern. Kesly den Haag had de grootste kans van de hele wedstrijd, maar hij twijfelde te lang. Daarna was de fut er uit bij De Meern en de meeste kansen waren voor HSC dat veel vaker de aanval zocht. Een overtreding van Hakan Yasar binnen de 16 meter kwam De Meern op een strafschop te staan en die pingel bracht HSC op een gelijke stand. In de toegevoegde tijd maakte HSC het winnende doelpunt en kon De Meern teleurgesteld met 1-2 en zonder punten de aftocht blazen.