Logo De MeernRKAVV uit Leidschendam was afgelopen zondag in en tegen De Meern de tegenstander. Feit is dat De Meern in de eerste helft ver inzakte en weinig aan de bal was. Hadden ze de bal dan…

werd een vrije trap of hoekschop dramatisch slecht genomen.

In de 27e minuut dacht De Meern de score te openen, maar deze werd terecht afgekeurd. Verder bestonden de kansjes uit een paar schoten van RKAVV en kwam De Meern niet aan bod. In de tweede helft werd Emanuels vervangen door Nathan Spaan.

In de 51e minuut was het raak voor RKAVV. De bal werd fraai achter de kansloze Vink gekruld en keek De Meern tegen een achterstand aan. Maar dan na een uur spelen maakte een speler van RKAVV hands, waarop de scheids een strafschop gaf.

Chibrani produceerde een slap rollertje die makkelijk gepakt werd door de RKAVV-keeper. Kort na de gemiste penalty scoorde Boukhari de 0-2. Jeffrey O’Brien kwam voor Chibrani in het veld. Maar nog geen minuut later maakte Tom Waltman een grote blooper, trapte over de bal heen en was het wederom Hamza Boukhari die scoorde. Met 0-3 was het lot van De Meern bekeken.