Logo De Meern‘Na deze wedstrijd nog zes wedstrijden te gaan, achttien punten te behalen, De Meern zou zich nog veilig kunnen spelen. Nieuwe ronde nieuwe kansen, laten zien dat er gewerkt…

wordt, mocht het voetballend niet lukken. Dat zou ten opzichte van vorige week al een hele opsteker zijn,’ zo laat een supporter van De Meern weten.

De eerste 45 minuten was De Meern goed op dreef tegen het Naaldwijkse Westlandia. De thuisclub kreeg zelfs drie mogelijkheden om de score te openen. Maar ook de bezoekers meldden zich een paar keer voor het Meernse doel en die waren gevaarlijker dan hun Meernse tegenstrevers. Een minuut voor de rust zorgde Westlandia voor de onprettige verrassing door de 0-1 op het scorebord te zetten.

Toch kwam De Meern na de thee weer fruitig en fris in het veld. Westlandia was wel even zoekend, maar uiteindelijk toch heer en meester in het veld, hoe fanatiek de Meernse coach, Joel Titaley, zijn jongens ook aanstuurde en coachte.

Het mocht niet baten want in de 68e minuut maakte Naaldwijker Jedsel Markes zijn tweede doelpunt. In de 86e minuut zette Westlandia de eindstand op het scorebord 0-3. Gezien het verloop van de wedstrijd een terechte uitslag.