Logo RijnstreekDe Rijnstreek speelde op een druilerig zaterdagmiddag de uitwedstrijd in en tegen Moerkapelle. De Rijnstreek is de competitie aanvankelijk heel goed begonnen, maar daar gaat het de…

laatste weken iets minder. Moerkapelle begon goed en De Rijnstreek kreeg geen vat op het spel  Na negen minuten prikte de spits van de thuisclub raak en nog binnen het kwartier vloerde een De Rijnstreek verdediger een aanvaller met als gevolg een benutte strafschop: 2-0.

Moerkapelle bleef een aantal kansen creƫren, maar scherpte bij het afmaken ontbrak. De Rijnstreek kreeg vat op het spelletje en via een vrije trap verkleinden de Bruggenaren toch de achterstand.

Na de rust wist Moerkapelle dit het niveau van de eerste helft voor te zetten. Rijnstreek had het niet gemakkelijk tegen een gemotiveerde en op dreef zijnde gastheer.

Tien minuten voor tijd trakteerde de thuisploeg het publiek op een van de mooiste aanvallen van de middag. Een combinatie vanaf het middenveld, bereikte de Moerkapelle-spits die zich deze kans niet liet ontglippen en De Rijnstreek-doelman voor de vierde keer passeerde: 4-1; dat werd tevens de eindstand van de wedstrijd.