Logo Rijnstreek Bij De Rijnstreek weten ze niet wat ze beleven! De ploeg van trainer Wim Dullemond is na drie wedstrijden ongeslagen mede-koploper in de 4e klasse C. Wie had dat ooit…

kunnen denken. Na Zevenhoven, Siveo liet ook Woubrugge zich verrassen door de Nieuwerbruggenaren: 4-0. De onderliggende partij zijn en toch afgetekend winnen. Dat is al een kunst op zich. De Rijnstreek deed het!

In de eerste helft had de thuisclub al een 2-0 voorsprong door effectief met de geringe kansen om te gaan. Ze werden gescoord door Daan van Selm die weliswaar eenzaam in de spits bivakkeerde maar het toch voor mekaar kreeg de defensie van Woubrugge in verlegenheid te brengen. Aan de andere kant had De Rijnstreek ook veel te danken aan keeper Jos Schonewille, die met de dag sterker keept en tegen Woubrugge al zijn talent tentoonspreidde.

In de tweede helft allerminst een ommekeer. Rond de 70e minuut voltrok Daan van Selm vanaf de strafschopstip na een overtreding op Ivar Veldkamp het definitieve vonnis over Woubrugge: 3-0 en maakte Danny Pouw met de 4-0 het feest compleet voor De Rijnstreek.

Foto: André van Egdom
Jos Schonewille keepte voor Rijnstreek een sterke wedstrijd
rijnstreek