Logo RVC33 ReeuwijkOlympia wist de eerste wedstrijd van RVC te winnen, dus wilden de Reeuwijkers revanche. Een stoet Reeuwijkers, genaamd de blauw-witte mars, liep van het eigen Sportpark…

Kaagjesland naar Olympia in Gouda toe om de RVC spelers te supporten in deze derby.

Beide ploegen wisten in de beginfase weinig te verhapstukken. Toch wist Olympia uit het niets op voorsprong te komen. Een verdediger schoot vanaf 25 meter de bal over de RVC doelman, waardoor Olympia de eerste klap uitdeelde. RVC had al snel de gelijkmaker: Een actie van Wouter Sluijs eindige met een voorzet op Mathot, die knap binnenkopte. Tot de pauze bleef de stand op 1-1 hangen.

Onder applaus van de meegereisde supporters ging RVC goed van start in de tweede helft. De eerste kans voor Wouter Sluijs was meteen raak:1-2 voor RVC. Een cadeautje van RVC aan Olympia was de 2-2. Een doorbraak van RVC aan de andere kant leek de Reeuwijkers opnieuw op voorsprong te zetten, maar Mathot lobte de bal net naast het doel.

Een Olympia-aanval leek te eindigen in buitenspel, maar scheidsrechter Straver liet doorgaan en gaf Olympia met 3-2 het tweede cadeau van de middag. Toen Olympia echter opnieuw uitbrak werd ook de 4-2 binnen geschoten. RVC had kans op meer, maar niet het geluk mee om de voorsprong te behouden.