Logo Volleybal 2Tegen het reserveteam van Utrecht kwamen de Bodegraafse volleybaldames van VSTS steeds net te kort, ze verloren met 0-4. VSTS moet nu vrezen weer te degraderen uit de…

tweede divisie. Met mooie geplaatste ballen via op de buitenkant werd de achterstand in de eerste set ingelopen. Echter VSTS maakte in de eindfase van de set nét nog te veel onnodige fouten waardoor de set alsnog verloren werd: 21-25.

In de tweede set startte VSTS goed. Een goede servicebeurt van Yvonne Vink zorgde ervoor dat de Bodegraafse dames begonnen met een 4-0 voorsprong. En die konden ze lange tijd vasthouden. Aan het eind van de set namen de fouten toe en kwam Utrecht weer dichterbij en won de set uiteindelijk toch met 21-25.

In de derde set kwam Dana de Jong er in op de spelverdeling. Echter bleef het spelbeeld hetzelfde als in de vorige twee sets. In de derde en vierde set startten de dames goed, maar aan het eind van de set namen de fouten toe aan de kant van VSTS en zo werden ook deze sets verloren met 19-25 en 20-25.