Logo Linschoten Linschoten leverde afgelopen zaterdag een puike partij af, maar vergat zichzelf te belonen. Tegen het Boskoopse Floreant werd het slechts 2-2. Een kwartier lang kreeg…

het publiek niets te zien totdat in één minuut zowel aanvoerder Vincent van Eijk als Jonathan Antonio alleen voor de keeper misten. In de 20ste minuut ging Nick de Langen ongelukkig onder de bal door en sluitpost Jan Willem Doornenbal was kansloos. Hierna ging Linschoten op jacht naar de gelijkmaker.

Onder aanvoering van de ingevallen Tim Clements konden de goals niet uitblijven. Pas in de 68ste minuut en na drie opgelegde kansen te hebben verprutst, verschalkte Jonathan Antonio met z’n linker de Boskoopse goalie. Floreant lag nog spreekwoordelijk in de touwen toen Vincent van Eijk de bal van dichtbij over de doellijn werkte en de thuisclub zeer verdiend op voorsprong bracht.

Linschoten bleef op een attractieve manier de kansen aaneenrijgen, maar de genadeklap bleef uit en bleven de bezoekers hoop houden. Een misverstand in de Linschotense defensie leverde Floreant een corner op die genadeloos hard werd binnen geknikt: 2-2.

De ploeg van Cor Stoof gaf alles in de resterende tijd om alsnog de drie punten thuis te houden, maar Floreant hield stand.

Foto: Floris van Bodegom
Aanvoerder Vincent van Eijk feliciteert Antonio met de gelijkmaker
10 linschoten