sluijk Dennis Sluijk heeft zijn contract met één jaar verlengd bij de Montfoortse derdeklasser MSV ’19. Bij het begin van dit seizoen trad de oefenmeester in dienst bij de Montfoorters nadat hij…

bij het Woerdense Sportlust ’46 zijn ontslag had gekregen.

Het lag in de lijn der verwachtingen dat de trainer zijn contract zou verlengen. Het gaat de ploeg uit Montfoort immers voor de wind met een vijfde plaats in de competitie. Met tevredenheid wordt teruggekeken op de eerste maanden van de samenwerking. De tweede seizoenshelft gaan beide partijen met vertrouwen tegemoet.

De goede resultaten die Sluijk met zijn elftal boekt hebben deels zijn oorsprong in de veranderde categorie van west 2. Teammanager Hans Kolfschoten was daar eerder ook duidelijk over: “Ik heb wel het idee dat het niveau in deze regio wat minder hoog ligt.” Het geeft aan dat de ploeg op dit moment niet voor niets bovenin meedraait. Zorgen om degradatie hoeft de ploeg in tegenstelling tot vorig jaar niet te maken. Er is nu rust met het verlengen van Sluijk en daarbij kan men stiekem hopen op een mooie klassering op de ranglijst.