Logo SCH44 Zondag was het voor Sportclub Harmelen tijd voor de derby tegen het Vleutense PVCV. De ludieke acties van PVCV waren niet onopgemerkt gebleven en beide…

partijen stonden nu gelijk. Het vertrouwde positiespel werd voor de Harmelenaren ineens een stuk lastiger, vooral omdat SCH moest wennen aan een tegenstander die zich bewust ver terug liet dringen.

Dat de gasten daarvoor kozen was te begrijpen. Met de 1-7 uitslag van de eerdere wedstrijd tegen SCH nog op het netvlies was dit te verwachten. Zelfs toen Ivo Roest na tien minuten de bal vanaf 20 meter in één keer binnenschoot en de 1-0 een feit was bleef PVCV in deze ‘handbalverdediging’ volharden. Een goede keus want ondanks de 90% balbezit van SCH kregen de Harmelenaren hierdoor weinig kansen.

Door de zijkanten beter te bezetten werd het voor PVCV lastiger en kreeg SCH meer kansen. Na 10 minuten in de tweede helft, schoot Hugo Peters de 2-0 binnen, gevolgd door de 3-0 van Oussama Lahri. En zomaar uit het niets stond het ineens 3-2.

Een mooie stift van Lahri bracht SCH terug in veilige haven. Vlak voor tijd bracht Hugo Peters de eindstand op een verdiende 5-2.

Foto’s: Website SCH ‘44