Logo ESTO Bodegraven Met een verdiende 3-0 overwinning op AGE-GGK uit Rotterdam pakte ESTO de eerste periodetitel en de kop op de ranglijst. AGE-GGK creƫerde maar weinig kansen.

In de 33e minuut was ESTO dicht bij een doelpunt vanwege een scrimmage op de doellijn van de Rotterdammers, maar de bal ging er niet in. Echter twee minuten later knalde Tuithof de 1-0 binnen. AGE-GGK zag geen mogelijkheden het spel daarna naar zich toe te trekken en dat had alles te maken met een fel jagend ESTO.

Na rust schoof de verdediging van de Rotterdammers  naar de middenlijn. Met twee messcherpe counters haalde ESTO desondanks de buit binnen: Jordi Tuithof werd in de vrije ruimte op de rechterflank aangespeeld. Hij liet de keeper van AGE-GGK kansloos met een harde schuiver in de hoek. Nog geen tien minuten later pakte Van Riessen zijn doelpuntje mee.

Ondanks de 3-0 achterstand probeerde AGE-GGK toch de eer te redden met een tegendoelpunt. Maar de Esto-keeper hield de bal buiten. Daarna werd AGE-GGE volledig van de mat gespeeld en mocht blij zijn met de 3-0 eindstand.

De periodetitel is binnen voor de Bodegravers. De titel geeft recht op nacompetitie voor promotie naar de 2e klas.

Foto: Han Koevoets
Jordi Tuithof was voor ESTO weer belangrijk
47 esto