Logo KamerikKamerik nam vanaf de eerste minuut het initiatief en was de bovenliggende partij. Echte grote kansen konden echter niet genoteerd worden, tot de 15e minuut een glaszuivere goal van…

Jelle Das op advies van de grensrechter van Rijnstreek die bij elke voorwaartse bal vlagde, werd afgekeurd. Even later haalde Das zijn gram en schoot de bal onhoudbaar achter de doelman van De Rijnstreek.

De Rijnstreek kreeg een overwicht toen Kamerik vijf minuten met tien man speelde. Jelle den Boer werd hard geraakt, wat een flinke hoofdwond opleverde die gedicht moest worden, maar, toen Den Boer terugkeerde, werd de thuisclub niet meer gevaarlijk.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Kamerik bleef aanvallen en had pech dat de doelman Jelle den Boer onderuit haalde buiten het zestienmetergebied en de grensrechter twee maal een aanval onterecht afvlagde.

Ineens was daar de gelijkmaker van Rijnstreek rond de 60e minuut. Vlak na de gelijkmaker werd een doelpunt van Ed Kooijman onterecht afgekeurd.

Even later werd Ed Kooyman vrijgespeeld en zijn schot verdween onhoudbaar in de goal. De ‘grens’ besloot om te vlaggen en zo werd Kamerik een derde glaszuivere goal ontnomen.

Vijf minuten voor tijd kopte Jelle Das de bal van dichtbij binnen en kon Kamerik de 1-2 winst noteren.