Logo Sportlust Sinds enige tijd beschikt Sportlust ’46 ook over een Walking Footballteam. Walking Football is een uit Engeland overgewaaide sport die door de KNVB met open armen…

werd binnen gehaald. Wandelvoetbal is bewegen, vermaak, lachen om elkaar en bier of koffiedrinken. Vooral de derde helft is belangrijk. Het in de kantine drinken van een biertje vergroot de betrokkenheid bij de club en de onderlinge contacten tussen de verschillende verenigingen.

Het zijn voornamelijk oudere ex-spelers of supporters die willen bewegen, gezelligheid zoeken en dicht bij hun cluppie willen blijven. Elke woensdagmiddag gaan de mannen een uurtje lekker ballen in de buitenlucht. Samen met een aantal toppers van Kamerik proberen ze het aantal deelnemende verenigingen uit te breiden. Linkjes zijn al uitgelegd naar Vep, WDS en Linschoten. Men hoopt dat ook deze verenigingen zich gaan aansluiten.

De locatie wordt elke week gewisseld. Dan bij Kamerik en erna bij Sportlust. Bent u 60 jaar of ouder en heeft u zin om ook eens een balletje mee te doen of alleen eerst maar eens te kijken, neem dan contact op met Gert van Oudenallen via 0348 411 772.

Foto’s: Sportlust
walking
walking1