Logo De MeernHet competitiedoek voor vv De Meern in de derde divisie is afgelopen zaterdag in Rosmalen definitief gevallen. Door een nederlaag tegen OJC werd het pleit beslecht. De eerste kans was…

voor OJC, maar de bal ging over de Meernse keeper en doel heen. Hierna brak even een rustige fase aan tot Kesly den Haag het op zijn heupen kreeg. Helaas was zijn inzet niet goed genoeg. Tot aan de 27e minuut was De Meern even de betere partij. Daarna kregen de bezoekers toch de deksel op de neus, doordat de bal voor een Rosmaler-speler plofte, die 1-0 liet aantekenen.

Hierna stond De Meern continu onder druk. Met een 1-0 achterstand werd de kantine opgezocht. De Meern gaf daarna slechts wat speldenprikjes en als ‘dank’ maakte de tegenpartij de 2-0. 

Toch kreeg De Meern nog een grote kans toen Jordy Stins de keeper al voorbij was, maar te ver richting achterlijn werd gedrongen. OJC zette nog één keer aan en een prachtige dieptebal werd panklaar voorgegeven op OJC-er Meeuwsen: 3-0 en daarmee was de degradatie van De Meern een feit.