In een zeer rommelige wedstrijd, waarin beide ploegen het maar moeilijk hadden om een speler van de zelfde kleur aan te spelen, wist Kamerik uiteindelijk met 4-3 te winnen van NSV uit Noorden.

Al na acht minuten keken de bezoekers tegen een 2-0 achterstand aan. Eerst was het Remco de Wit die NSV-doelman Kalshoven wist te verschalken en even later kopte Jurrie v.d. Berg binnen.

Na een half uur werd de Noordense aanval gevaarlijker en trokken de roodbroeken de stand in evenwicht. Drie minuten voor de thee werd Rick Veenstra in stelling gebracht om Kamerik opnieuw op voorsprong te zetten: 3-2.

Na rust eenzelfde spelbeeld. NSV’46, dat het spel probeerde te maken en een counterend Kamerik. Kort hierna kroop NSV door het oog van de naald toen een voorzet in de zestien door een arm werd tegengehouden. Een slecht genomen Noordense vrije trap leidde tien minuten voor tijd een Kamerikse counter in, die door Johan Nap doeltreffend werd afgerond: 4-2.

Toen NSV-er Van Zuijlen, na goed doorzetten, de aansluitingstreffer onder Kamerik-goalie De Wit doorschoof, gloorde er opnieuw hoop bij de Noordense supporters. Helaas voor hen zat een puntendeling er niet meer in.