Logo Voetbal 5Wie van doelpunten houdt, werd zaterdagmiddag in de wedstrijd van Kamerik tegen het bezoekende WDS uit Driebruggen op zijn wenken bediend, want beide teams keken niet…

op een doelpuntje.

Na een 0-1 achterstand, een 4-1 voorsprong, toch weer 4-4 gelijk, wederom de voorsprong maar uiteindelijk toch een gelijkspel. Kijkend naar de hele wedstrijd was een gelijkspel de verhouding, maar met een 4-1 voorsprong moet een driepunter in eigen huis blijven.

Al na vier minuten stond er 0-1 op het bord nadat WDS daarvoor in één actie al twee keer de lat teisterde. Kamerik herstelde zich en knokte zich in de wedstrijd. Via goals van Kassies, twee maal Das en Van de Berg leek Kamerik op rozen te zitten.

Maar daar speelde WDS te sterk voor en bleken zij met name bij spelhervattingen levensgevaarlijk. Vlak voor rust kwamen de gasten terug tot 4-2.

Na de rust scoorde WDS twee keer, zodat de stand weer in evenwicht was, 4-4. Daarvóór werd er echter een goal van Jelle Das onterecht afgekeurd voor buitenspel, wat de 5-2 zou hebben betekend.

Toch kwam Kamerik weer op voorsprong toen Stef den Boer een bedoelde voorzet in de verre kruising schoot. Lang mocht Kamerik echter niet genieten. Via een treffer uit wederom een spelhervatting bepaalden de Driebruggenaren de eindstand op 5-5.