Logo Voetbal 5 De voetballers van Kamerik en De Rijnstreek uit Nieuwerbrug hebben de toeschouwers zaterdagmiddag op een heus doelpuntenfestijn getrakteerd. Na twee maal…

drie kwartier prijkten er tien gescoorde goals op het scorebord.

Remco de Wit opende het bal rond de elfde minuut, maar negen minuten later scoorde De Rijnstreek de gelijkmaker. Na een half uur raakte Rick Veenstra met een vrije schop de roos. Daar bleef het niet bij, want nog voor de thee pegelde Jurrie v.d. Berg, na mooie pass Rick Vergunst, het speeltuig achter De Rijnstreek goalie en ging men met 3-1 de rust in.

Net na de pauze scoorde, na mooiste aanval van de wedstrijd, Rick Veenstra de 4-1 en nadat De Rijnstreek de 4-2 op het bord had geschoten en de paal had getroffen, krulde Rick Vergunst de bal in de verre kruising voor de 5-2. In minuut 72 ging een vrij trap van Jelle den Boer net naast, maar na een subtiel overstapje van Chris Maarleveld liet de spits van Kamerik de 6-2 optekenen. Op de valreep schopte Ed Kooijman, via een benutte strafschop de 7-3 op het wedstrijdformulier, net nadat De Rijnstreek ook nog een treffer in het Kamerikse netje had weten te deponeren.

Foto’s: Anno Visser