Logo MSVVanaf de aftrap kwamen de voetballers van MSV uit Montfoort al snel op een 0-1 voorsprong, maar binnen enkele minuten trok een kopbal van thuisclub Buitenveldert de stand gelijk.

Even later kwam MSV met 2-1 op achterstand; een stuiterende bal viel voor de voeten van een speler van de thuisploeg die de buitenkans benutte. Vlak voor rust sloeg voor MSV het noodlot opnieuw toe en was de 3-1 een feit.

Direct na de thee trok MSV dapper ten strijde maar niet onder de indruk zetten de Amsterdammers de 4-1 op het bord. Doordat een MSV-er binnen het strafschopgebied van Buitenveldert getorpedeerd werd door de doelman, benutte MSV de strafschop: 4-2. Echter in no time werd het 5-2 voor Buitenveldert. MSV krabbelde weer op en schoot de 5-3 binnen, maar zag vervolgens de score naar 6-3 gaan, toch weer gevolgd door de 6-4 van MSV. Hierna gaf MSV teveel ruimte weg en dat leverde de 7-4 en 8-4 voor Buitenveldert op.

De eindstand was bizar, toen de scheidsrechter zijn fluit aan de mond zette. Een aantal MSV-ers dacht aan het eindsignaal en liep van het veld. Het was echter een kleine schijnbeweging, waarna Buitenveldert ook nog eens de 9-4 op het scorebord zette. Voor MSV einde bekeravontuur!