Logo SCH44 et eerste doelpunt van SCH tegen het Utrechtse Kampong was een kopbal van Aubrey. Daarna zorgde topscoorder Mitch Maas van grote afstand voor de 2-0, zijn…

tiende goal dit seizoen. Toen Oussama Lahri (ex-Kampong) een vrije trap van circa 30 meter in één keer op het doel schoot was het feestje compleet. De bal verdween achter de verbouwereerde sluitpost van Kampong. Binnen 24 minuten stond SCH’44 met 3-0 voor!

Dat de keeper vanuit een corner de bal losliet was pech waarop een Kampong-speler zijn kans greep. Toen daarna SCH ook nog een lange bal van Kampong niet goed verwerkte was de 3-2 ineens een feit. Het prachtig uitgespeelde doelpunt door Aubrey Hoogdorp was goed voor de 4-2 waarna de thee in de kantine lokte.

SCH gaf daarna niks meer weg: aanvoerder Erwin v.d. Klis zette snoeihard voor in het strafschopgebied waarop Sjoerd Vlasman de bal kon intikken. Met een geweldige steekpass van Oussama op Mitch Maas was de wedstrijd definitief beslist. Het was 6-2. Concentratieverlies was debet aan de 6-3. Daarna scoorde de onvermoeibare Jevgeni Gromov, de zevende treffer voor SCH. Hierna nog één doelpunt tegen en de 7-4 was een feit.

Foto’s: Website SCH