Logo MSVVoor MSV’19 stond afgelopen weekend op eigen veld de wedstrijd tegen Waterwijk uit Aalsmeer op het programma. Nadat Mark Kemp al na dertig seconden de boomlange Almeerse…

doelman uittestte en ook ploeggenoot Jort van Geffen de keeper op zijn weg vond, trof Timo Bakker in de zevende minuut het net via de binnenkant van de doelpaal. Een uitstekend beginoffensief: 1-0.

Ruim 30 minuten later mislukte een te haastig schot van Jurgen van der Hoeven en een schot van Jort van Geffen werd door doelman Kollink tegengehouden. Even verder in de wedstrijd werd Timo Bakker door een Waterwijkspeler onreglementair afgestopt, waardoor MSV een vrije trap kreeg op de rand van het doelgebied. Bakker ontfermde zich over de te nemen vrije trap en schoot de 2-0 langs het Waterwijkmuurtje in.

In de tweede helft viel de 3-0, nadat Mark Kemp de bal met een steekpassje afleverde bij MSV-spits Jort van Geffen, die daar wel raad mee wist. Binnen het uur viel de 4-0 van Wouter Scholman via mooi voorwerk van Mark Kemp. Hierna kreeg Waterwijk de kans om een eretreffer te scoren, waarmee de eindstand op 4-1 werd bepaald.