Logo MSVEen jubileum en een overwinning voor de Montfoortse ploeg van trainer Ron Verkuil, twee keer feest. De wedstrijd begon met twee doelpunten in de eerste helft, na een kwartiertje scoorde…

Robin Stokman op een voorzet van Paul Sluijs. Op aangeven van Timo Bakker jaste Raymond Derks wat later de bal bij de tweede paal in het doel van de tegenstander. Met deze 2-0 voorsprong nam de thuisclub afstand van de Utrechtse bezoekers.

In de tweede helft liet MSV, met de geslaagde feestavond waarmee het 100-jarige jubileumjaar werd ingezet nog in de benen, het spel aan de tegenstander. Zo ontstond er een nogal rommelige wedstrijd, waarbij VVU-Ardahanspor op grond van het veldspel wel een doelpuntje verdiende, maar door slordigheden in de afronding niet kreeg.

Lars van de Berg liep een rode kaart op, in een situatie waarbij de tegenstander de overtreding beging, maar Van de Berg zich daarna niet wist in te houden. Al met al werd MSV poule-winnaar in deze bekerronde, met de volle negen punten uit drie wedstrijden.