Een goed gevoel aanwakkeren richting naderende competitie, daar was CVC Reeuwijk wel aan toe. Afgelopen zaterdag slaagde de ploeg van trainer Van Es daar evenwel goed in.

In de laatste bekerwedstrijd van de poulefase werd Bernardus met dubbele cijfers aan de kant geschoven: 10-1! Nu mocht er weliswaar ook bij Bernardus niets op het spel staan, maar de Hazerswouders wilden zich zeker niet als schietschijf laten gebruiken.

Maar welk verzet daartegen ook werd aangewend, het hielp weinig. CVC had al na twintig minuten een 4-0 voorsprong te pakken. En daar zaten mooie uitgespeelde kansen bij waarbij Moussa Kallisse twee keer en Marco Bouwmeester de trekker succesvol overhaalden.

Een eigen doelpunt completeerde het kwartet treffers. Daarna schoten Moussa Kallisse zijn derde treffer en Kevin v.d. Heuvel het halve dozijn vol: 6-0.

Na rust kwam door treffers van Rick Hadder, Jethro Bevers en Joep van Keulen de 10-0 in zicht. En die had al eerder vanaf de strafschopstip kunnen komen, maar de Bernardus-goalie voorkwam dat.

Het bleek uitstel van executie, want even later nadat Bernardus nog het eerste doelpunt maakte, prijkte toch de tiende Reeuwijkse goal waarvoor Sven de Jong tekende, op het scorebord: 10-1!

Foto: André van Egdom