Logo bzpc Afgelopen zaterdag maakte de herenselectie van BZ&PC waterpolo weer een ouderwetse dubbelslag. Zowel het eerste als het tweede team van BZ&PC wisten te winnen…

van respectievelijk De Robben en Brandenburg. Het vlaggeschip van BZ&PC speelde tegen HZC De Robben uit Hilversum, jarenlang dé Nederlands kampioen, maar kan die status al enige tijd niet meer waar maken. De ploeg bungelt nu onderaan in de tweede klasse. BZ&PC overtuigde weer eens en won met 5-22.

Al vanaf het begin werd duidelijk dat BZ&PC de overmacht zou hebben. Zonder de zieke Pascal Lina kwam de ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo op een 2-17 voorsprong. Mede door vele uitsluitingen, kon BZ&PC de score opvoeren. Individuele acties, van de onder meer goed spelende Stefan Sterk, zorgde voor een eindstand van 5-22. Al met al een wedstrijd die goed was voor drie punten en daar was alles mee gezegd.

Bart Sterk (15 jaar) zorgde met een goal in zijn debuutwedstrijd bij de reserves van de Bodegravers voor een zeer belangrijke overwinning tegen Brandenburg in de strijd om handhaving.

Foto: Archieffoto RTV Bodegraven
Stefan Sterk scoort tegen HZC De Robben
waterpoloheren