Logo Septembermarkt Harmelen Ook dit jaar had de Harmelense Septembermarkt de weergoden mee en dat betekende heel veel bezoekers op de grootste jaarmarkt in de wijde regio. Dit jaar was de…

oldtimerparade weer uitgebreider dan vorig jaar en in de Esdoornlaan konden autoliefhebbers hun hart ophalen aan de prachtige opgepoetste pronkstukken. De trotse eigenaren wilden maar wat graag iets vertellen over hun bolides. Natuurlijk waren er weer de jaarlijks terugkomende activiteiten zoals de najaars- en wintermodeshow van Vallen Mode, de vele optredens op het podium van Saskia’s dansschool en van Jason Bouman, de Nederlandse André Hazes.

Bij toneelvereniging Harto was het griezelen geblazen, ze gaven een voorproefje weg van hun komende toneelvoorstelling ‘De Spooktrein’ op 11,12 en 13 oktober. Projectgroep Harmelen van de Stichts-Hollandse Historische Vereniging had de focus gericht op Harmelen in oorlogstijd.

Bakker Sietze Griffioen kon het amper voorwerken met zijn oliebollen en appelflappen. En als je moe was van het gedrentel langs de vele kramen, wel, dan kon je aanschuiven bij schaakvereniging Har-Monie of je lekker laten masseren. De rommelmarkt die aanvankelijk was afgeblazen wegens onvoldoende vrijwilligers is op het laatste moment toch nog doorgegaan.

Foto’s: Mieke Schilder