Logo Polsstokverspringen3Woensdagavond waren er in Jaarsveld polsstokverspringwedstrijden om de Goudse Glashandel Bokaal. In de Dames Topklasse moest Dymphie van Rooijen uit Harmelen voor het eerst dit…

engelhardseizoen de hoogste eer aan een ander laten. Kimberly Engelhard uit Gouda werd eerste met 14.90 meter, Dymphie kwam niet verder dan de derde plaats.

In de Senioren Topklasse ging de overwinning deze keer naar Rian Baas uit Oudewater met 19.84 meter. Klassementsleider Erwin Timmerarends uit Montfoort werd tweede.

In de Junioren Topklasse sprong Ricardo Faaij uit Haastrecht in de voorronde 17.79 meter en deed daar in de finale met 19.30 meter nog een schepje bovenop. Bas van Leeuwen uit Woerden werd hier tweede met 16.22 meter.

Ook in de Jongens Topklasse geen verrassingen. Reinier Overbeek uit Benschop sprong in de voorronde al 18.62 meter en meldde zich af voor de finale. De rest bleef hier meters bij achter. CornĂ© de Regt en Jelle Timmerman, beiden uit Linschoten, werden respectievelijk derde en vijfde.