Logo TTV Tafeltennisvereniging Woerden 3 Afgelopen zaterdag werd Edwin Deisting voor de derde keer clubkampioen van Tafeltennisvereniging Woerden. Na een voorronde met vijftien…

deelnemers stond Deisting in de finalepoule met vijf spelers aan het einde van de dag op de eerste plaats. In de laatste partij was hij daarbij afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Stephan Bont en Erik Kloppers, die tweede en derde werden. Bij winst voor Kloppers had die de titel overgenomen van de niet meespelende Mark Makkink. In een spannende vijfsetter wist Bont echter Kloppers, ondanks diens sterk verdedigende spel, van de titel af te houden.

In de B-poule met zeven deelnemers was good-old Dick Nobel op 68-jarige leeftijd ongeslagen de beste speler. Hij bleef daarmee Adri Fase en Rick Streng voor.

In de C-poule deden er spelers mee. Zij speelden hun wedstrijden in de warme, oude zaal van het clubgebouw. Boban Nicolic bleek met zijn moeilijk te pareren speelstijl voor de andere deelnemers een maatje te groot en eiste de eerste plaats voor zich op. Nado Goormachtigh eindigde op de tweede plaats, voor Ruud Torrenga, die derde werd.

Foto: Adrie Fase
De toppers van de tafeltennisvereniging Woerden: Stephan Bont, Edwin Deisting en Erik Kloppers
20 tafeltennis