Logo MSVZeker in het begin van de wedstrijd was MSV’19 beter dan koploper Quick, maar kon het mede dankzij de diverse scheidsrechterlijke dwalingen geen echte vuist maken. In het verdere…

verloop van de wedstrijd werd Quick sterker, waardoor een gelijkspel een eerlijker eindbeeld van de strijd zou zijn. Het lot besliste anders.

Net na rust wist Quick-speler Khalid Ben Ali te profiteren van één enkel moment waarop de MSV-verdediging even niet oplette en scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Daarna pakte MSV het initiatief, waardoor de wedstrijd ongemeen spannend en buitengewoon attractief bleef. Montfoort-spits Jort van Geffen had in de 72ste minuut de grootste kans op het scoren van de gelijkmaker, maar zag zijn krachtige schot via onderkant van de lat weer terug het veld in stuiten.Daarna waren er nog een drietal kansen, maar wilde de bal niet in het doel.

Quick werd de gelukkige winnaar in het duel tussen de nummers 1 en 3 van de ranglijst, zodat de Amersfoortse club verder kon uitlopen op de concurrentie en MSV’19 gelijktijdig iets verder terug zakt in de stand.