Logo CVC Reeuwijk Na drie wedstrijden heeft nu ook CVC Reeuwijk de eerste driepunter te pakken. NSV ’46 werd op eigen bodem met 2-4 verslagen. Dat CVC met deze positieve uitslag…

nog aan het langste eind trok, mochten de Noordenaren zichzelf wel aanrekenen.

CVC was zeker niet op haar best, het stapelde nogal wat fouten op en het mocht van geluk spreken dat NSV deze in de eerste helft niet wist af te straffen: 0-0. In de tweede helft pakte CVC de draad beter op. En dat bracht al snel de 0-1 voor CVC op het scorebord door Moussa Kallisse.

Toch vergaloppeerde Reeuwijk zich daarna weer opzichtig in verdedigend opzicht. Robin van Koert kreeg tot tweemaal toe alle gelegenheid NSV aan de leiding te brengen: 1-2. Echter in 75e min. gaf Rafik Laaouar CVC weer hoop op een goed resultaat: 2-2.

Daarna kwamen de momenten van Moussa Kallisse. In de 80e minuut leverde hij puntgaaf vakwerk af. Na een soloactie in de 16 meter, waarbij hij NSV-verdedigers van zich afschudde, schoof hij uit een onmogelijke hoek de 2-3 binnen. In de slotfase van de wedstrijd stiftte hij fraai CVC in veilige haven: 2-4.

Voor de Dorpers de eerste driepunter, die overigens wel met heel veel moeite tot stand kwam.

Foto: André van Egdom
Moussa Kallisse op dreef in de tweede helft met drie goals
cvc