Logo Voetbal 5 Het duel in Kamerik begon met een minuut stilte vanwege het overlijden van Ton de Ruyter, de vader van de trainer van Kamerik. De thuisploeg startte stevig en blufte…

SC Woerden af op duelkracht en fanatisme. Kamerik kreeg echter geen kansen, maar scoorde met een onhoudbare vrije trap, stijf in het kruis. Na de goal zat SC Woerden meer in de wedstrijd en kreeg het genoeg kansen om de gelijkmaker te scoren. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Aanvoerder Van de Bovenkamp scoorde met een rake kopbal vanuit een hoekschop de 1-1.

Na rust liet SC Woerden de thuisploeg te veel komen en kreeg het opnieuw een tegentreffer te incasseren. Na deze 2-1 gingen de bezoekers met volle bak op jacht naar minimaal de gelijkmaker. Vanuit vrije trappen en corners werden de bezoekers gevaarlijk maar wist het niet te scoren.

Kamerik had het druk en kwam nauwelijks tot een fatsoenlijke aanval. De ploeg ramde de bal regelmatig over de zijlijn of richting de splinternieuwe kantine. Met Hof en Ziani als invallers dacht de technische staf het tij te keren, maar het was Kameriker Das die de 1-3 einduitslag op het scorebord prikte.

Foto’s: Anno Visser