Logo SportlustDe Woerdense zaterdageersteklasser Sportlust heeft de eerste (oefen)overwinning te pakken. Dinsdagavond werd Kozakken Boys in Werkendam…

op een 2-3 nederlaag getrakteerd door de mannen van de nieuw trainer Patrick Loenen. De doelpunten bij de Rood-witten kwamen van de nieuwkomers Yilmaz, Van Embricqs en Lopes Martins da Veiga.

In de eerste helft kwamen de Woerdenaren op Sportpark De Zwaaier op een voorsprong, maar nog voor de thee had Kozakken Boys de nadelige stand weer omgebogen. Na de rust een beter Sportlust dat binnen de minuut al op gelijke hoogte. Halverwege het tweede bedrijf werd een defensieve fout de Werkendammers noodlottig en konden de Woerdenaren met de driepunter de bus in.

Voor Sportlust een goed begin, maar voor Kozakken Boys alweer de derde nederlaag in het nog prille oefenseizoen. Eerder werd er met 2–0 verloren van Jong FC Groningen en met 3-5 van het Katwijkse Quick Boys. Sportlust speelt nog twee oefenpotjes om daarna op 18 augustus ‘om ‘t eggie’ de thuiswedstrijd te spelen tegen de Haagse Derde divisionist HBS/Craeyenhout in de eerste ronde van de KNVB-beker.