Logo SC WoerdenJong SC Woerden heeft het tweede duel van de regiocompetitie gewonnen. Na het verloren duel bij Delta Sport won de ploeg nu op eigen veld met ruime cijfers van Geinoord: 3-0.

Ten opzichte van de eerste wedstrijd kende SC Woerden een gewijzigde opstelling. Het team bestond uit spelers van de A-jeugd, het eerste en tweede van de zondagteams en de zaterdagploeg. Vanaf het begin was SC Woerden de betere ploeg en kreeg het mogelijkheden om de score te openen. Aboubakr Ouadhou wist als eerste het net te vinden en de thuisclub op een verdiende voorsprong te zetten.

Het duurde tot tien minuten voor de thee, voordat doelman Ramon Hoveling voor het eerst in actie moest komen. Hij tikte de bal fraai onder de lat vandaan.

Na de rust zat Geinoord wel wat meer in de wedstrijd, maar de thuisploeg bleef de baas. Twee jeugdspelers scoorden het tweede en derde doelpunt. Eerst was het Sami en daarna Ingmar Rollof die met een geweldige lob de keeper kansloos liet.

Al met al was het van SC Woerden-zijde een prima wedstrijd. De volgende wedstrijd wordt ergens in november gespeeld en de laatste wedstrijd tegen de kerst.