Logo SCH44DCG uit Amsterdam gaf, net als twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen SCH, een snelle 2-0 voorsprong uit handen. De Amsterdammers hadden moeite met de versnelling van…

SCH en zagen de bezoekers na twee keer drie kwartier toch met de volle buit vertrekken. De Geel-zwarten uit Harmelen kunnen met recht een angstgegner genoemd worden. In de zes onderlinge duels waren de Harmelenaren steeds de beste.

Halverwege leek er weinig aan de hand. Terwijl SCH een licht overwicht had, was DCG in de omschakeling heel gevaarlijk. Het leverde ook twee goals op: 2-0. Mitch Maas zorgde echter voor de aansluitingstreffer en Aubrey Hoogdorp trok de stand na ruim een uur spelen zelfs gelijk: 2-2.

Met een gelijke stand op het scorebord kwam de pot ook meer in evenwicht. Een zondagsschot van Jevgenij Gromov, stijf in de winkelhaak, betekende tien minuten voor tijd een voorsprong voor SCH: 2-3, maar een strafschop trok de stand weer recht. Toch ging SCH met de driepunter aan de haal. Aubrey Hoogdorp kon zijn tegenstander eenvoudig van zich afschudden en de 3-4 maken.