Logo VEP voetbal VEP speelde de laatste wedstrijd van de eerste periode thuis tegen Altior uit Langeraar; de ploeg de laatste tijd makkelijk scoort: vijftien keer in de laatste twee wedstrijden.

Zoals wel vaker opende VEP sterk en Altior probeerde er met lange halen uit te komen. Na een klein kwartier werd een afstandsschot verkeerd ingeschat door keeper Versteegt en keek VEP tegen een achterstand aan. Maar toch was er onverwachts succes: een ‘poeier’ van Daan Walgreen stopte pas tegen de touwen: 1-1. Helaas kon deze stand niet worden vastgehouden en gingen de bezoekers met een 1-2 voorsprong de rust in.

Het begin van de tweede helft was weer voor de thuisclub. Er werd gezocht naar de gelijkmaker, maar veel te vaak gingen de aanvallen door het midden. Na een dik uur werd er wederom niet al te sterk verdedigt en kon Altior de voorsprong uitbreiden naar 1-3. Via een fraaie vrije trap van Sebastiaan Krieger het 2-3, maar Altior antwoordde binnen de minuut: 2-4. Het sierde VEP dat men er voor bleef vechten. Typerend voor de wedstrijd was de 2-5. Een vrije trap werd ongelukkig in de voeten van de Altior-spits geschoten en die pakte het cadeautje graag uit.

Foto’s: Anno Visser